Reserveer nu je plek voor een video of fotoshoot in juni.

Martina Vasileva

Creative ondernemer met een camera

 

Als klein meisje begon mijn liefde voor foto, video en het vertellen van verhalen al. Daarnaast was ik het liefste constant creatief bezig. Schilderen, tekenen, kleien, houtbewerken, verhalen schijven en vertellen. Dit is een kleine greep van de dingen die ik het liefste deed, 1 dingen hadden ze natuurlijk wel allemaal gemeen: creativiteit!

Rond mijn 13de had ik mijn eerste bijbaantje. Het aller eerste wat ik kocht van het geld wat ik verdiende was een camera. Hij was ronde de €200,- en was zeker niet heel fancy of professioneel, maar ik was er enorm blij mee! Overal ging ik ermee naartoe en alles legde ik vast.

Toen ik een mobieltje met een camera kreeg was het helemaal feest. Het liefst maakte ik de hele dag foto's en video's, van mezelf, van mensen om mij heen of gewoon dingen die ik tegen kwam op straat. Iedereen heeft wel die ene vriend of vriendin waarvan de telefoon áltijd vol zat, ik was diegene.

Op een gegeven moment stopte ik door omstandigheden met het dagelijks foto's maken, maar in mijn hoofd stopte ik daar nooit mee. Elke keer als ik iets interessants zag dacht ik bijvoorbeeld: "Wauw vanuit deze hoek zou het een fantastische foto zijn!". Of "Dit licht is echt perfect voor een mooi shot"
Op deze manier heb ik mijn oog getraind om op een andere manier te kijken naar mensen en situaties. Ik zag altijd een verhaal in een moment. O, en het kijken van ontelbaar veel YouTube filmpjes over o.a. foto en videografie heeft daar zeker ook aan bijgedragen!

Nu jaren later heb ik mijn liefde voor beeld weer gevonden, maar dan vooral in combinatie met social media. Elke beeld verteld een verhaal en ik wil graag jouw verhaal vastleggen.